Priser

Bliv medlem i LifeClub

Vi har flere forskellige medlemskaber at vælge imellem. I de nedenstående afsnit, kan du læse lidt mere om de forskellige medlemskabstyper vi tilbyder.

Vi er nok lidt “gammeldags” i forhold til indmeldelser. Du skal i modsætning til “fitness fabrikkerne” komme ind i centeret for at blive oprettet. Det ser vi som en fordel, da du ved selvsyn kan opleve centeret, og om du føler dig tilpas i vores rammer.
Vi glæder os til at se dig i centeret og fortælle og vise dig alle mulighederne i LifeClub.

I Roskilde er prisen10,- mere pr måned for alle nedenstående medlemskaber.

Alle hold og Fitness er inkluderet i priser.


Club+:

Et medlemskab, hvor der indgår hjælp og jævnlig opfølgning på din træning af uddannede, fuldtidsansatte instruktører. De sørger for, at du som medlem altid får tilrettelagt og justeret dit personlige træningsprogram, hvor der, som en selvfølge, bliver taget højde for dine individuelle forudsætninger og mål.

Kostvejledning af uddannet personale, konditest, fedtprocentmåling, deltagelse i forskellige faglige såvel som sociale arrangementer, samt hjælp af fysioterapeut hører også med i LifeClubs Club+ – medlemskab.

Pris fra 417,-/mdr.

Basis:

Fri adgang til at benytte alle hold i salene, cykling, samt fitness.
Hvis du ønsker instruktørhjælp og vejledning i basis-medlemskabet, kan det dog sagtens lade sig gøre, så koster det bare lidt ekstra efter forbrug.

Pris 349,-/mdr.

Basis for unge under 18 år og studerende:

Vi har gjort det nemmere og billigere for unge og studerende at træne i LifeClub.
Så er du under 18 år eller så længe du kan fremvise et gyldigt studiekort, så får du basismedlemsskabet billigere end det ordinære.

Når du fylder 18 år, eller dit studiekort udløber reguleres prisen.

Pris 249,-/mdr.

5 x træning pr. måned.:

Ønsker du fitness og hold som et supplement til anden træning, kan du 5 gange om måneden benytte det center du har lavet medlemskabet i.

Du kan benytte lige så mange hold/fitness du vil pr. gang. (pr. gang defineres som fra du kommer ind af døren, til du går igen.)

Ekstra træning herudover kan tilkøbes for 50,-/gang.

Pris 257,-/mdr.

1 dags træning:

Ønsker du at benytte centeret for 1 dag, er dette ideelt for dig.

Er det første gang, du gerne vil prøve at træne i centeret, vil det naturligvis være gratis.

Kontakt os for at få din første dag gratis.

(Maks 1 gratis træning pr. år.)

Pris 85,-/dag.

Personlig træning:

Læs om personlig træning.

1 person: 2 personer:
2 gange 1.100,- 1.430,-
8 gange 4.300,- 5.575,-
16 gange 8.200,- 10.675,-

For alle medlemskaber er der et opstartsgebyr på 190,- samt et kortgebyr på 100,-
Hvis du tegner en 6 måneders aftale sparer du de 190,-
Har du et medlemskort fra tidligere, sparer du også de 100,-

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du tegner et Club+ medlemskab, så du kan få det maksimale ud af din træning. Herved har du sikret dig hjælp fra vores veluddannede og meget kompetente personale, hvilket optimerer mulighederne for at nå dine mål.

Det eneste, det kræver for at få glæde af et medlemskab i LifeClub er at du ringer, eller kommer forbi og booker en tid med instruktøren i LifeClub. Vi vil med glæde vise dig rundt i centeret.

Velkommen til velvære for livet.

Praktisk info

Opgradering af medlemskab:

Du kan ved betaling af merprisen opgradere fra dag til dag. Du sparer dermed penge på programlægning, kostvejledning mv.

Nedgradering af medlemskab:

Du kan, hvis du ønsker et billigere medlemskab, eller skal deltage på eksempelvis Livsstilshold (med betaling direkte til underviseren), kan du nedgradere med løbende måned + næste.

Studerende og firmamedlemmer:

Ved oprettelse skal der fremvises dokumentation. Vi ændrer samtidig til normalprisen efter gyldighedperiodens udløb, eller når du er fyldt 18 år. Vil du undgå denne prisstigning, skal du forinden fremvise gyldigt studiekort. Fortsætter du efterfølgende studiet og fremviser et nyt studiekort vil regulering af prisen ske fra efterfølgende første mulige Nets-dato. Det samme gør sig gældende, hvis din arbejdsplads mv. har en rabataftale.
Der vil ikke ske tilbagebetaling for en evt. periode, hvor du har betalt normalpris. LifeClub kan bede om fremvisning af dokumentation for fortsat at have en lavere pris.

Overførsel af medlemskab:

Hvis du ønsker at stoppe dit medlemskab straks, er det muligt at lade en anden overtage det. Det skal blot være et medlemskab til mindst samme pris og periode.
Du bliver så straks udmeldt og det nye medlem bliver oprettet i stedet for dig.

Der skal kun betales for et nyt kort. Perioden, som der er betalt for, må I indbyrdes finde en løsning på.

Familiemedlemskaber:

Er i 4 fra samme husstand træner nr. 4 (den billigste) gratis.

Derudover henviser vi til Regler & vilkår.

Vi forbeholder os retten til ikke at ville melde dig ind, eller udmeldelse af centeret, hvis vi har mistanke om brug af doping.